FANDOM


BREAKING BREAKING BREAKING Pe FaceBook există, de un an de zile, un grup numit Taclaua Quebec.ro.

Cu această ocazie deosebită, îi urăm și lui Agno, cunoscut și sub numele de Punganu, de la punga maro care i se potrivește atât de bine, Bun Venit pe Lista Albă.


Season 5 : back to basics - Legiunea Diribau

După mătrașirea lui Vlad Sulu (pamperist, 3 copii) si apoi a lui Gabriel (pamperist, 3 copii), debusolat și fără drive, forumistul român revine la baze: serviciul militar. Grenade, mitraliere, mine, bastoane, scuturi, dușmani, baricade, sânge, toate acestea înfierbântează mintea înrolaților. Se spune că serviciul militar spală creierul. Guess what: it is true, și nicăieri nu se poate vedea mai bine aceasta decât în Legiunea Diribau.

Săptămâna

Săptămâna Ce ați pierdut
3-9 februarie nu ați pierdut nimic
10-16 februarie nu ați pierdut nimic
17-23 februarie nu ați pierdut nimic
24- 2 martie nu ați pierdut nimic


O mare cucerire teoretică

Am înțeles de ce Punganu sau Șină bat apa în piua cu Veve, Veve in sus, Veve în jos toata ziua - pentru că nu le mai spune nimeni nimic, de mulți ani de zile, doar El Dorel ce le mai aruncă câte un zgârci, printre garduri. Au rămas captivi într-un sarcofag de judecăți fixe.

Omul secolului

În urma deliberărilor, Administrația a hotărât să-i decerneze lui Santiago Lampantu' titlul de Omul Secolului, pentru viața lui dedicată scoaterii femeilor din bucătărie și aducerea lor la muncă adevărată, în fabrică, pe salariu.

A doua distincție Omul Secolului este acordată lui James Curcă, care conduce salariate la servici cu transportul comun, la preț egal cu bărbații, dându-le astfel mobilitate și libertate.

Billy Bădiceanu hărțuiește vânzatoare tinere la Bureau en Gros

Da, și ia un flit profesional, în momentul în care face campanie politică la tejghea. Am concluziona de acesta dată, prostul român behăie oriunde ar fi; în loc să grijească de propria-i bărbăție, Billy grijește de bărbăția lui Trudeau.

Misionarii tractorismului montrealez au ajuns hăt hăt departe în Ontario, până la Jana în backyard.

Sconcsul din Tehnoparc propune deportarea a 2 milioane de moldoveni in Romania si abandonarea republicii, ca sa le-o tragem rusilor (!!!)

Tabloul

Toată lumea are ceva la care ne uităm acasă: copii, animale de companie, flori, etc pe care le fotografiem și le arătăm și altora. Jay Curcă, cu sufletul plin de forumism, este pe punctul de a fotografia tablourile din locuință și a le arăta tuturor. Ideea fiind lame, până la urmă Jay se duce la exhibiție ca să se uite la mașinile altora și să împărtășească fotografiile.

Discuția devine prea ermetică pentru a fi urmărită. Ce mașini puternice și-au cumpărat cu cecuri Sconcsu și Bugetaru, moderatorii lui Stroe ? De se se hlizește Andram cu oglinzile ? Chiar dacă ar fi așa, adică Sconcsu și Bugetaru ar fi sărit cu peșcheșul ca să arendeze moșia lui Lemmy Stroe, am avea un fenomen cu adevărat tradițional și românesc, exact la timpul potrivit și la locul potrivit - în grădina multiculturalismului montrealez.

Finalmente, Sconcsul din Tehnoparc și j. Curcă se dau importanți pe lângă tablourile. Curcă mai minte încă o odată, relativ la "sufletismul" acarianului, al cărui sufletism împarte oamenii în "importanți" și "ne-importanți".

Billy Bădiceanu pleacă în America să facă bani adevărați, cu miros de gaz, ca acasă la Ploiești.

După douăzeci de ani

Jay Curcă s-a gândit să refacă celebra Triadă, cei trei moderatori ai lui Lemmy Stroe, "cei trei mușchetari" din vremurile de aur, ale căror dulapuri sunt ticsite cu scheleți de Lady.

Astfel el reafirmă calitatea umană a lui Popescu-Bugetaru, cel care promovează "noua libertate planetară" precum și a tovarășului de la Ștefan Gheorgiu, astăzi Sconcsul din Tehnoparc.

Vânătoarea de vipere continuă

Un nou mare vânător de vipere se profilează pe firmament. Este însuși Nasti, credulul din Focșani. Noua viperă name Riri.

Popescu-Bugetaru a trecut la consumul de taurină, astfel fiind capabil sa nu uite, pentru scurte propozitii, inceputul - cand ajunge la sfarsit.

Ștefănescu Giacăneagră, spaima securiștilor, l-a luat în colimator pe Lampantu - omul secolului - cel care a salarizat nevestele țăranilor.

Bravo, petreceti fara adminu vostru....

Iată oamenii lui Lemmy Stroe: Grohonin, Popescu-Bugetaru, Curulea Nanău, au lichidat definitiv clanul sifonarilor. De fapt povestea se terminase mai demult, odată cu mătrășirea Ultimului Sifonar, Romeo Cârnat. Printr-o întorsătură a soartei, Pamperistu a mai ținut lucrurile vii prin conectare la aparate, pentru câteva luni. Fără pamperist peștera arată a dormitor cazon, în care locatarii își retrăiesc cu multă nostalgie serviciul militar din armata lui Cuza, cel mai masculin eveniment al vieții lor. Noroi, futai, bășini, umilință 24/7 dar și glorie nemărginită.

Morala ? când sărbătoriți onomastica pe forum, invitați și pe lemur.

Concediu

până la o decizie administrativă

Aflâm cu tristețe din sintezele biroului de investigații că de fapt nu numai Gabriel dar și alti useri întâmpină situații de viață care numai nostime nu sunt. Astfel, realitatea din teren ne subminează efortul de a face un pic de haz, așa, de kiki, la scara blocului. Suntem forțați așadar să aducem aminte crezul cronicarului, punctul zero al acestei rubrici mondene : În occident, drepturile omului sunt mai presus decât drepturile clanului. Printre ele se numără, chiar dacă nu este listat explicit în Carta Drepturilor Omului, dreptul la a ști cine te înjură de mamă sub protecția anonimatului și a găștii.

Judge Grupy

Fostul prost al clanului sifonarilor, Jay Curcă nu mai este dispus să execute joburile murdare ale bugetarilor rămași ci este responsabil cu judecata. Însă judecata strâmbă a lui j. Curcă este alterată de mentalitatea de clan conform căreia păgubitul este de vină - după cum arată si numele, el a ieșit în pagubă. Judecata dreaptă, de metropolă (cetatea mumă) este oferită mai jos de către Judge Grupy. Fără a contesta urbanizarea lui j. Curcă în ultimii ani, el mai are serioase lacune în ceea ce privește traiul într-un mare oraș.

Soluționate

Dosar Păgubit Jalbă Guilty Judge Grupy
talk
Sentence
Jean Talon Umanitatea Revoluție culturală Acarianu Urmând răscoalelor țărănești învingătoare, revoluțiile culturale nivelează marile orașe aducându-le la nivel rural/provincial Faliment
Prutul Homo sapiens Revoluție culturală Sconcsul din Tehnoparc Vinovatul propune aducerea in Romania a 2 milioane de moldoveni, si abandonarea republicii in mainile rusofonilor, cu scopul de a le da o lectie. Va avea nevoie de asistență medicală
Sicluța Riri Poantă îndoielnică,
neam prost
Doru Năstase -
credulul din Focșani
în fapt este vorba de rasism, bullying, hărțuire. Cum bine a subliniat Riri, aici în Canada ești dat afară de la slujbă pentru așa ceva. for life in Romania
mailul Videotron Jana piața stricată Viorel Șină Viorel este prost. Dacă Jana ar fi fost clan-woman ar fi putut să o delaționeze la HR (securitatea capitalismului), singura forță de care au teamă clanurile - ceea ce nu este cazul ! pe viață la subventii din banii nostri, la regia Videotron.


Bulgariada Comunitatea piața stricată Romeo Cârnat - credulul din Zalău 2006 - la festivalul sud-est european din Jean Drapeau, când s-a strigat "Afară cu bulgarii", în fapt o ceată de români au deturnat evenimentul către "ziua României la Montreal". Printre ei, bodyguard în primele rânduri de scaune, avem pe Romeo. 12 ani din viată pierduți pe forum.
Copacul lui Portocală Portocală furt artistic jamales fotospartu Pentru așa ceva, i s-ar rupe mâna Să fie îngropat cu poza furată pe piept
Stâlpul lui Ignea Nicolae piața stricată Ignea din Suedia, cu domiciliul in romaniincanada Conform vinovatului, "forumul este casa adminului". Vinovatul a judecat strâmb, pentru că forumul nu este casa adminului ci un fel de proteză. Noi cei cu case reale nu trebuie sa fim aspri cu cei care umblă cu proteze și case fictive Arest la domiciliu, pe viață

În lucru

Dosar Păgubit jalbă Guilty Judge Grupy
talk
Sentence
Cartela de România Jorj telefon la HR Borsec
Cartela de România Borsec piața stricată Jorj
Cafeaua fără zahăr Jana telefon la soț Femeia-ziar
Wikipedia Nicolae piața stricată Curulea, Schilodu

Tabelul utopiilor

Utopie Tractorism Pooperianism Măslinim Forumism
Profet Aurel de la guvern Rufus Popescu Romeo Cârnat Lemmy Stroe
starea profetului mătrășit bugetar mătrășit jugănit la Stanza
prototipul omului nou James Agno Curulea Gabriel Hoidrag
eșuat în căminist veșnic pamperist sfătos alcoolist de lumpen nobody knows
astrolog de servici Acarianu Bubico ȘeziMumos Billy Bădiceanu Ade777
zodii opuse pe cerul peșterii Clopotniței / Autostrada Bursa / Cărucioarele Ghiulul / Cocoașa Bifa / Puncte-punctele

Los Santos - utopia Pooperiană

Vremea comparațiilor vulgare, cum ar fi fost Montreal vs. Toronto, Europa vs. America de Nord, Romania vs. Canada a apus de mult. A răsărit epoca adevaratei comparații, comparația cu un singur termen !

Montreal / Toronto Los Santos (GTA V)
Ploios, umed, cer abundent noros Insorit 98%, uscat, cer senin
Ninge 6 luni pe an Nu ninge niciodată
Româncele frumoase nu pot fi găsite decât prin oficiul din Peștera Schilozilor Plajele abundă în femei frumoase, tinere, singure
Femei împuternicite care candidează pe afișe electorale și vând case Neveste și prietene catastrofă
Salariate, patroane, politiciene la toate nivelele și competențele Marry Ann, joggerița compulsivă
Asiatici, indieni, arabi, refugiați, țigani, homosexuali, lesbiene, liberali 99% albi cu excepția unui ghetou de negri
Millenialii fac legea Fii si fiice iubite pentru care părinții se sacrifică necondiționat
Homeless și cerșetori la tot pasul Nu există așa ceva
Orașele sunt bântuite de epidemii iar locuitorii majoritar bolnavi Nu există farmacii iar spitalul nu are decât secție de urgență
Exodul creierelor Raiul canadienilor care vor să facă ceva
Învățământ gratuit Freaks all over - școala vieții
Impozit 40 % Impozitul este ultimul lucru la care se gândește cineva
Tiranie SAQ/LCBO Dughene de alcoolice pe fiecare stradă
Rozătoare pe jumătate domestice : veverițe, sconcși, ratoni Vânat în abundență : cerbi, căprioare, iepuri, lupi, jderi traversează drumurile
Parc de mașini distruse de sare Cabrio, Corvette, Spyder, Maserati, Aston Martin, Agera, Porsche, Ferrari
Trafic congestionat, parcare imposibilă Străzi și autostrăzi largi, nu există semne de parcare interzisă sau parcometre
Prețul benzinei explodează constant Prețul benzinei nu se schimbă niciodată
Străzile și trotuarele sunt în continuă întreținere Străzile nu au nevoie de reparații
Parcuri pentru copii și bazine presărate la tot pasul Orașul nu este un loc de joacă pentru plozi
Parcuri de picnic la fiecare cvartal No picnic, no BBQ.
Răufăcătorul este de vină Victima este de vină
Oamenii se sting și sunt lăsați să se odinhnească în pace Trevor, Michael, Frank, Lester sunt nemuritori
Orașe situate pe un pâmânt rotund, fără margini Pământul este plat și se termină la marginea pământului

Să observăm că Utopia Pooperiană nu este o halucinație singulară, dar mulți o înțeleg, o apreciază, și se vinde foarte bine ! se fac bani frumoși în game industry.

Noul Om-nou - utopia Tractoristă

Unul din punctele pe agenda clanului Tractoristu a fost să reeduce pe proaspeții immigranți cu mentalitatea distrusă de comunism în spiritul adevăratelor valori strămoșești, conservate cu sfințenie în bisericile și câmpurile legionare din Canada.

Iată cum arată noul om-nou, cel care a rezultat, comparat cu proiectul original.

Cum ar fi trebuit să fie românul ajuns la oraș Ce a ieșit în realitate
să se preocupe intens de religie, să țină aproape de biserică citește cărți care demonstrează că omul se trage din lobsteri
ar fi trebuit să încingă hore săptămânal pe câmpul legionar se duce la carate la dojo, ciclism pe transcanadiană, ski pe unde se poate
ar fi trebuit să fie elita elitelor s-a dizolvat în pwlimea care furnică cu milioanele în metropolă
să participe intens la gașca lui, la activitățile de clan în schimb frecventeaza te miri ce școală
să-și crească copii strămoșește, cu cei șapte ani de acasă în loc de asta îi trimite la creșe, și grădinițe
să fie un fie un priceput în ce privește porcul și feta frecventează băcănia la Starsky
alambic clandestin de care știu numai tovarășii de mare încredere din clan whisky și scotch tot mai vechi și mai bun din comerț
să aibe o nevastă cuminte, frumoasă, muncitoare, devotată are o salariată pe care riscă să o vadă pe panouri electorale, zâmbind tuturor
da, să mănânce supă tradițională dar chinezească, indiană, etc.
în loc de pelerinajul pooperian la târgurile de toamnă din Ro cerșește prin străini bomboane de Halloween !!!
să se dea în stambă în locurile publice ale urbei stă ascuns în întuneric în sălile de cinema, teatru, concerte
să mănânce mâncare adevărată studiază chimie și inginerie alimentară
să facă agricultură de backyard își pune piscină fără pești !
să fie uniți și să cumpere cartele de la un negustor român îsi cumpără de la străini cele mai ieftine cartele

Acum sincer, nu vi se pare că acest țăran adaptat (adică dezrădăcinat) este mai degrabă un pamperist decât mândru cocoș care cântă în gospodăria lui ? Ce a mai rămas așadar din ființa originală, lăsată de Dumnezeu pe pământurile natale să iubească moșia ? Ce a rămas din acela care nu avea nevoie de la oraș decât de sare, petrol lampant și chibrite ? Cu ce a greșit țăranul român de capitaliștii și comuniștii i-au salarizat nevasta și D-zeu l-a văduvit de modesta și umila lui Împărăție proprie, și a ajuns mai rău decât eschimoșii ?

Este buda din fundul curții o lucrare a diavolului ?

Pagini diverse - în lucru + arhivă

Se spune că în vremuri imemoriale pirații cutreierau mările jefuind și adunând Banii Avocaților. Din acele vremuri nu a mai rămas decât o hartă din piele găsită într-o sticlă, din care însă lipsește X-ul roșu care să arate exact unde a fost îngropată comoară. Oricum, s-au făcut multe copii ale hărții și generații după generații de căutători au găsit peștera scrijelită pe peticul de piele. Astăzi ei populează caverna.

Foto : În deschidere, Cinde din Seattle și Crina din Saint Hubert !

the White List : aici puteți gasi numele participanților la acest reality show.

Season 1 Mătrășirea deprunatului modifică profund microsocietatea de formatori de opinie.

Season 2 Agno-ca-Zăpada și Peștera Schilozilor. Agno a fost lovit de o cărămidă în moalele capului și a început să promoveze pamperismul.

Season 3 Banii Avocaților sunt păziti de către mercenari din Toronto. CapPătrat, Curulea Nanău, Billy Bădiceanu, Măturina, Claudio el Dorel, Schilodu MC, Sile foca mov și clonele au preluat controlul.

Season 4 Metroprovincia contraatacă

Un complot de mari dimensiuni a fost desconspirat. Foarte mulți activiști s-au dovedit a fi metroprovinciali prefăcuți, mai exact bugetari ai guvernului socialist.

Banii avocaților Nou ! în construcție, cum arată și cât anume valorează banii avocaților.

Lista aurelioanelor Nou ! în construcție, Stanze, aureleoane și alte copci.

Ghicitori și alte lucruri înțelepte